Ontsmetten van oppervlakten en ruimtes

Al sinds 1975 zijn we de expert in industriële reinigingsactiviteiten voor tal van sectoren. Vanwege de coronacrisis hebben we ons aanbod uitgebreid. Zo bieden we tal van nieuwe ontsmettingsdiensten aan voor zowel bedrijven en particulieren als openbare instellingen. Met onze ontsmettingsdienst krijgt COVID-19 geen kans meer!

Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.

dfksdfjkfdkfdfkjdfkfjf

Ontsmetting van grote oppervlakten

Om grote oppervlakken als straten, gebouwen, hallen en openbare plaatsen te desinfecteren maken we gebruik van een sproeicontainer. Deze ontsmettingstechniek wordt toegepast om snel en goedkoop grote oppervlakten te ontsmetten/ desinfecteren.

De sproeicontainer zal door middel van een vernevelingssysteem een desinfecterende vloeistof verspreiden. Deze ecologische vloeistof is onschadelijk voor de natuur maar is zeer doeltreffend om het coronavirus te bestrijden.

Na 2 uur is de locatie terug volledig coronavrij.

Prijs op maat

Ontsmetting van ruimtes

Om ruimtes als kantoren, klaslokalen, winkelruimtes, dokterspraktijken, treinstations en horeca te desinfecteren maken we gebruik van manuele ontsmetting. Deze ontsmettingstechniek wordt toegepast om snel en goedkoop ruimtes te ontsmetten/ desinfecteren.

Een ontsmettingsteam zal door middel van een sproeier een desinfecterende vloeistof verspreiden. Deze ecologische vloeistof is onschadelijk voor de natuur maar is zeer doeltreffend om het coronavirus te bestrijden.

Na 2 uur is de locatie terug volledig coronavrij.

Prijs op maat

Preventieve ontsmetting

Neem het zekere voor het onzekere en laat ons preventief langskomen. We ontsmetten in een mum van tijd de volledige ruimte/ oppervlakte. Zo voorkom je potentieel gevaar en stel je jouw collega's, inwoners of klanten veilig.

Prijs op maat

Ontsmetting na een corona uitbraak

Had u net een corona uitbraak in uw bedrijf, gemeente of handelszaak? Dan is een desinfectiebehandeling door een gespecialiseerde firma als De Bree Solutions een echte must! Ons desinfectieteam komt langs om de volledige ruimte te desinfecteren. Zo kan de ruimte nadien terug gebruikt worden zonder gevaar op besmetting van het virus.

Prijs op maat

Dringende interventie

Hebt u dringend nood aan een desinfectiebehandeling? Geen probleem! Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel ons op en we zorgen ervoor dat er in een mum van tijd een gespecialiseerd team ter plaatse is. 

Dringende interventie

onze ontsmettingsdienst haalt het nieuws


Met onze desinfectiedienst zijn we pionier in België. Dit werd opgepikt door de regionale televisiezender AVS. Ze waren laaiend enthousiast over onze twee nieuwe technieken en maakten er een reportage over. 

Kan ik u helpen?


Hallo!

Ik ben Charlotte Huysman, uw centraal aanspreekpunt voor industriële reiniging.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Tel: 050 72 87 42
Mail: huysman.c@debree.be
LinkedIn:
Charlotte Huysman

OFFERTE AANVRAGEN