Image

afvalbeheer voor bedrijven: de juiste knowhow voor elk afvaltype

Als KMO of zelfstandige wordt u dagelijks geconfronteerd met diverse afvalstromen. Van heel algemene zoals restafval, papier & karton, PMD tot heel specifieke die afhankelijk zijn van uw sector. De Bree Solutions streeft ernaar u daarin zoveel mogelijk bij te staan. 

Onze containerservice biedt, naast afzetcontainers en rolcontainers voor de meeste afvalstromen, ook gespecialiseerde containers aan:

  • Lekdichte containers
  • Ontwateringscontainers
De Bree Solutions | Afval aanvoeren

afval aanvoeren

De Bree Solutions | Verhuur afzetcontainers

verhuur afzetcontainers

De Bree Solutions | Verhuur rolcontainers

verhuur rolcontainers

De Bree Solutions | Bijzonder en gevaarlijk afval

BIJZONDER & GEVAARLIJK AFVAL

FLEXIBILITEIT EN KWALITEIT TROEF

Onze grootste troef? De uitzonderlijke dienstverlening. Elke dag staan onze medewerkers de klok rond voor u klaar. Zodat u snelle, correcte en klantvriendelijke oplossingen krijgt. Bovendien is ons eerlijke advies een absolute meerwaarde voor uw afvalbeleid. Want wij focussen op duurzaamheid, efficiëntie en een correcte prijs/kwaliteit.

UW AFVAL KRIJGT EEN TWEEDE LEVEN

Geef uw afval een nieuwe toekomst: als gerecycleerd materiaal, herbruikbare grondstof of energiebron. Dankzij onze innoverende aanpak en moderne recyclage- en verwerkingstechnieken wordt uw afval weer een waardevol product. Dat is goed nieuws voor uw bedrijfsimago en het milieu!

IN ORDE MET DE VLAREMA-WET

De Vlaamse regering kiest resoluut voor een duurzaam materialenbeleid. Het Vlarema werd aldus uitgebracht met als doel kringlopen te sluiten. Ieder afvalproducent heeft daardoor een sorteerplicht en dient een overeenkomst aan te gaan met een afvalophaler.Meer info vindt u tevens op de site van OVAM. Wij helpen u graag om aan deze wetgeving te voldoen.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER