Image

afvalbeheer voor bedrijven

Bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met verschillende afvalstromen. Die kunnen variëren van restafval, pmd en papier en karton tot heel specifieke afvalsoorten, afhankelijk van de sector. De Bree Solutions streeft ernaar u zo goed mogelijk te helpen bij uw afvalbeheer! U kunt uw afval bij ons aanleveren en containers huren voor al uw afval. Naast afzet- en rolcontainers bieden we ook o.a. lekdichte containers en ontwateringscontainers aan.

uw afval krijgt een tweede leven 

Breng ons uw afval en geef het zo een tweede leven als grondstof of energiebron. Dankzij onze innovatieve aanpak en moderne recyclagetechnieken maken we van uw afval weer een bruikbaar product. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw bedrijfsimago!

Flexibiliteit en kwaliteit 

Onze grootste troef? We beschikken over de nodige knowhow voor elke afvalsoort! U kunt dan ook met al uw afval bij ons terecht. Duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit zijn onze prioriteiten!

De Bree Solutions | Logo Valipac
De Bree Solutions | Logo Valorlub
De Bree Solutions | Logo OVAM

IN ORDE MET HET VLAREMA

De Vlaamse regering stelde het VLAREMA op om materiaalkringlopen en afvalstoffen duurzaam te beheren. Elk Vlaams bedrijf heeft bijgevolg een sorteerplicht en moet zijn afval laten ophalen door een erkende afvalophaler. Meer informatie over het VLAREMA vindt u op de site van de OVAM.

OFFERTE AANVRAGEN