Image

uw oplossing op maat

Zijn uw rioleringen verstopt met uitgeharde beton- of cementresten? Of hebben zich wortels gevormd in uw leidingen? De Bree Solutions biedt een oplossing voor elk probleem! We maken uw rioleringen schoon en houden zo de afvoercapaciteit op peil. Na deze grondige reiniging verkeren uw rioleringen weer in goede staat.

Modern wagenpark

Elke rioolbuis heeft een eigen diameter en vereist een aangepaste reinigingsmethode. De Bree Solutions heeft daarom een breed scala aan reinigingsvoertuigen en toebehoren. Onze rioolcombi-units reinigen en ontstoppen leidingen en rioleringen met een diameter vanaf 50 mm. Om harde afzetting of boomwortels te verwijderen beschikken we over freesrobots.

camera-inspectie

Heeft u problemen met uw riool- of leidingstelsel, maar weet u niet wat de oorzaak is? Onze camera-inspectie is de ideale oplossing! Ook bij terugkerende problemen inspecteren we de leidingen met onze inspectiecamera. Na de inspectie ontvangt u van ons een inspectierapport.

we staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u een afspraak maken om te bespreken wat De Bree Solutions voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Onze medewerkers helpen u graag!

dringende interventie

Ook voor een dringende interventie kunt u op De Bree Solutions rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050 72 87 30. Onze vakmannen komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen!

Kan ik u helpen?

Image


Hallo!

Ik ben Charlotte Huysman, uw centraal aanspreekpunt voor industriële reiniging.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Tel: 050 72 87 42
Mail: huysman.c@debree.be
LinkedIn:
Charlotte Huysman

OFFERTE AANVRAGEN