Image

RIOOLRENOVATIE MET UV-LINer

De Bree Solutions is uw ideale partner als u uw rioleringen wilt laten renoveren of onderhouden. We zijn dan ook trots u te kunnen zeggen dat we kapotte rioleringen ook kunnen herstellen met een UV-liner, ook wel bekend als een TPUB (ter plaatse uitgeharde buis).

Methode 

Bij UV-lining renoveren we de leiding volledig door een kousliner in de oude buis te trekken, op te blazen en te laten uitharden door blootstelling aan UV-licht. Dat is - net als onze rioolrenovaties met Quick-Locks en shortliners - een sleufloze rioolrenovatietechniek. Zo vermijdt u onnodige graafwerken, omleidingen enz. Kortom: een ideale minder-hinderoplossing!

De Bree Solutions kan de kousliners intrekken in ronde profielen met een diameter van 150 mm tot 1200 mm (of tot 1800 mm met speciale apparatuur), maar ook in eiprofielen en andere profielen. Ook huisaansluitingen vormen geen probleem voor De Bree Solutions! We hebben onze eigen freesrobots die de aansluitingen op voorhand inmeten en na de renovatie weer openen. De aansluitingen kunnen zelfs volledig waterdicht afgewerkt worden met een hoedprofiel, ook wel een hoedje genoemd.

Kwaliteit gegarandeerd 

De gerenoveerde buis is voldoende sterk om de werking van de oude buis volledig over te nemen en heeft zelfs een verhoogde chemische resistentie. Laboratoriumproeven hebben aangetoond dat die vernieuwde buizen meer dan 70 jaar kunnen meegaan!

Ook voor de nodige reinigingen en cameraonderzoeken heeft De Bree Solutions zijn eigen apparatuur.

technische gegevens

UV-installatie Streicher UV-Strahlerkette
Bereik Ø150 mm tot Ø1200 mm
Vermogen 8 x 400 W tot 8 x 1000 W
Temperatuurregistratie 3 IR–sensoren per ketting + 1 omgevingsluchtsensor
Drukregistratie In de kousliner
Maximale saneringslengte 200 m
Camerabewaking Front- en back-eye camera op de ketting

Offerte aanvragen