Image

RIOOLRENOVATIE MET UV-LINING

Het is geen geheim dat De Bree Solutions de ambitie heeft om uw perfecte partner te zijn als het op rioolrenovatie en -onderhoud aankomt. Wij zijn dan ook trots u te kunnen aankondigen dat wij ook het renoveren van rioleringen met de UV-linertechniek in ons gamma hebben. Hiervoor wordt ook wel eens de afkorting TPUB gebruikt, wat staat voor 'ter plaatse uitgeharde buis'.

Bij deze renovatietechniek wordt de leiding volledig gerenoveerd door middel van een kousliner die in de oude buis wordt getrokken, opgeblazen en uitgehard. Dit is - net zoals onze renovaties met Quick-Locks en deelliners -  een sleufloze rioolrenovatietechniek. Hierdoor vermijdt u onnodige breekwerken, lange stilstanden, omleidingen… kortom een ideale 'minder hinder-oplossing'.

De gerenoveerde leiding heeft voldoende sterkte om de werking van de oude buis volledig over te nemen, en kan zelfs voorzien worden met verhoogde chemische resistentie. De levensduur van deze renovatie werd door laboproeven bewezen op meer dan 70 jaar.

De Bree Solutions kan deze kousliners inbouwen in ronde buizen vanaf 150 mm t.e.m. 1200 mm (1800 mm met speciale uitrusting), maar ook in ei-profielen en andere rioolvormen. Huisaansluitingen vormen ook geen probleem, De Bree Solutions heeft zijn eigen freesrobots die deze op voorhand inmeten en na de renovatie terug openen. Ze kunnen zelfs volledig waterdicht afgewerkt worden d.m.v. een “hoedje”.

Ook voor de nodige reinigingen en cameraonderzoeken heeft De Bree Solutions haar eigen uitrusting.

technische gegevens

UV-installatie Streicher UV-Strahlerkette
Bereik Ø150 t.e.m. Ø1200 (*)
Vermogen 8x400 W t.e.m. 8x1000W (*)
Temperatuurregistratie 3 IR–sensoren per ketting + 1 omgevingslucht
Drukregistratie In de kousliner
Maximale saneringslengte 200 meter
Camerabewaking Front- en back-eye op de ketting

Meteen offerte opvragen