Image

PROFESSIONELE TANKREINIGING


De Bree Solutions reinigt industriële tanks met diverse vervuilingen, zoals voedsel-, olie- en chemische verontreinigingen. Dankzij onze brede waaier aan technieken kunnen we zowel mantoegankelijke als niet-mantoegankelijke tanks reinigen. Onze vakmannen zijn opgeleid om onder alle omstandigheden veilig te kunnen werken!

VOOR ELKE SECTOR


De Bree Solutions is actief in verschillende sectoren, zoals de petrochemische, raffinage-, energie- en voedingsindustrie. We reinigen chemische tanks, mazout- en olietanks, slibtanks en meer.  Daardoor zijn we vertrouwd met alle mogelijke producten die zich in de tanks kunnen bevinden.

Heeft u tanks die verontreinigd zijn met specifieke producten en weet u niet wat te doen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Onze medewerkers helpen u graag!

DRINGENDE INTERVENTIE


Ook voor een dringende interventie kunt u op De Bree Solutions rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050 72 87 30. Onze vakmannen komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen!

Kan ik u helpen?

Hey!
Ik ben Charlotte Huysman en uw centraal aanspreekpunt voor industriële reiniging.
Heb je vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik kijk er al naar uit om u te mogen ontmoeten!

Tel: 050 72 87 42
Mail: huysman.c@debree.be
LinkedIn: Charlotte Huysman

OFFERTE AANVRAGEN