Image

PROFESSIONELE TANKREINIGING

De Bree Solutions reinigt industriële tanks met diverse vervuilingen, zoals voedsel-, olie- en chemische verontreinigingen. Dankzij onze brede waaier aan technieken kunnen we zowel mantoegankelijke als niet-mantoegankelijke tanks reinigen. Onze vakmannen zijn opgeleid om onder alle omstandigheden veilig te kunnen werken!

OUDE TANKS NEUTRALISEREN

Is uw (mazout)tank ingegraven op een moeilijk bereikbare plaats en kan hij daarom niet worden verwijderd? De Bree Solutions kan uw ondergrondse tank neutraliseren door hem op te vullen met zand met behulp van de drogestoffenwagen. Het zand behoudt zijn volume en zorgt ervoor dat de grond niet verzakt na verloop van tijd. Bovendien kunnen we het zand op elk moment uit de tank verwijderen, zodat die opnieuw kan worden gebruikt. 

VOOR ELKE SECTOR

De Bree Solutions is actief in verschillende sectoren, zoals de voedings-, raffinage-, energie- en petrochemische industrie. We reinigen chemische tanks, mazout- en olietanks, slibtanks en meer. Daardoor zijn we vertrouwd met alle mogelijke producten die zich in de tanks kunnen bevinden.

Heeft u tanks die verontreinigd zijn met specifieke producten en weet u niet wat te doen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag!

DRINGENDE INTERVENTIE

Ook voor een dringende interventie kunt u op De Bree Solutions rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050 72 87 30. Onze vakmannen komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen!

Kan ik u helpen?

Image


Hallo!

Ik ben Charlotte Huysman, uw centraal aanspreekpunt voor industriële reiniging.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Ik kijk er al naar uit om u te mogen ontmoeten!

Tel: 050 72 87 42
Mail: huysman.c@debree.be
LinkedIn:
Charlotte Huysman

OFFERTE AANVRAGEN