Image

VACUÜMREINIGING


Om vloeistoffen, zoals olie en vervuild water, of slib op te zuigen en te verpompen, hebben we vacuümwagens en combi-units, die de vloeistoffen nadien kunnen transporteren. Met de krachtige vacuümpompen ledigen we onder andere productleidingen, tanks en torens. Daarnaast reinigen we ook riolen, silo’s, stoomketels enz.

We gebruiken onze vacuümwagens ook in geval van milieu-incidenten.

COMBINATIEWAGENS


Onze wagens voldoen aan de ADR-richtlijnen en hebben een tankinhoud tot 25 m³. Wanneer we gevaarlijke afvalstoffen opzuigen, gebruiken we onze gaswasser om schadelijke gassen en dampen te neutraliseren.

WE STAAN VOOR U KLAAR


Bent u op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u een afspraak maken om te bespreken wat De Bree Solutions voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Onze medewerkers helpen u graag!

DRINGENDE INTERVENTIE


Ook voor een dringende interventie kunt u op De Bree Solutions rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050 72 87 30. Onze vakmannen komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen!

Kan ik u helpen?

Hey!
Ik ben Charlotte Huysman en uw centraal aanspreekpunt voor industriële reiniging.
Heb je vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik kijk er al naar uit om u te mogen ontmoeten!

Tel: 050 72 87 42
Mail: huysman.c@debree.be
LinkedIn: Charlotte Huysman

OFFERTE AANVRAGEN