Image

DROGESTOFFENWAGEN

Heeft u een laag droge stof, zoals grind of zand? Onze zuigwagen neemt grote hoeveelheden droge stoffen op of blaast ze weg in een mum van tijd. Het grote voordeel van een drogestoffenwagen is dat we die zeer snel kunnen inzetten op plaatsen waar het risico op schade groot is. 

Waarom kiezen voor een drogestoffenwagen?

De Bree Solutions beschikt over een drogestoffenwagen die verschillende soorten droge stoffen kan opzuigen en/of wegblazen. We gebruiken onze zuigwagen onder andere in de volgende gevallen:

  • om staalgrit op te zuigen
  • om productieafdelingen te reinigen
  • om silo's en tanks te ledigen
  • bij calamiteiten, zoals een lek in een tank

Nadat onze drogestoffenwagen de stoffen heeft opgezogen, kan hij ze ook transporteren en in andere tanks of silo's blazen.

We Staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u een afspraak maken om te bespreken wat De Bree Solutions voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Onze medewerkers helpen u graag!

DRINGENDE INTERVENTIE

Ook voor een dringende interventie kunt u op De Bree Solutions rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050 72 87 30. Onze vakmannen komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen!

Kan ik u helpen?

Hey!
Ik ben Charlotte Huysman en uw centraal aanspreekpunt voor industriële reiniging.
Heb je vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik kijk er al naar uit om u te mogen ontmoeten!

Tel: 050 72 87 42
Mail: huysman.c@debree.be
LinkedIn: Charlotte Huysman

Offerte aanvragen