Image

GROND, zand en slib reinigen 

De Bree Solutions beschikt over een eigen erkend grondreinigingscentrum (GRC) in Maldegem. Daar zuiveren we verontreinigde grond, rioolslib, veegvuil e.a. zodat die opnieuw kunnen worden gebruikt in de bouwsector. We voorzien steeds de nodige certificaten, zoals een technisch verslag en een grondstofverklaring. U kunt bij ons terecht met alle afvalstoffen die te recycleren zand en puin bevatten! Daarnaast kunnen we met onze installaties meestal ook partijen grond reinigen die lichte asbestverontreinigingen bevatten of die vervuild zijn met resten van invasieve plantensoorten.

Waarom kiest u beter voor een erkend GRC? Dankzij ons grondreinigingscentrum kunnen we de aangevoerde verontreinigde grond beter reinigen. Zo kunnen we meer recycleren en zijn de verwerkingskosten lager. Bovendien kunnen alleen bedrijven met een erkend grondreinigingscentrum u het nodige verwerkingsattest bezorgen na de reiniging.

reinigingsmethodes

Afhankelijk van de mate en de aard van de verontreiniging kiezen we een van de volgende methoden om de grond te reinigen:

  •  biologische grondreiniging
  •  fysico-chemische grondreiniging
  •  thermische grondreiniging

 

OFFERTE AANVRAGEN