Image

UW VAKSPECIALIST IN HOGEDRUKREINIGING

Hogedrukreiniging is een van onze specialiteiten. Afhankelijk van de vervuiling kiezen we voor klassieke of innovatieve reinigingstechnieken. De Bree Solutions slaagt er in om met de juiste keuze aan technieken en materialen tegemoet te komen aan de behoeften van elke klant. Zo zijn we momenteel actief in verschillende sectoren, zoals de petrochemie, de voedings- en staalindustrie, de scheepsvaartsector enz. 

KWALITATIEVE MATERIALEN

We beschikken over moderne hogedrukwagens die voldoen aan alle milieu- en veiligheidseisen. Bovendien is alle apparatuur conform de SIR-richtlijnen en zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid.

KOUD EN WARM WATER

De Bree Solutions reinigt diverse oppervlakken. De temperatuur en de druk van onze machines stemmen we af op het te reinigen oppervlak. We gebruiken warm water met een druk tot 500 bar en koud water met een druk tot 2500 bar.

waarvoor kunt bij ons terecht?

  • reinigen van (industriële) installaties
  • reinigen van warmtewisselaars
  • reinigen van stoomketels
  • reinigen van betonnen structuren (vb. bruggen, gevels, tunnels enz.)

De bovenstaande opsomming is zeker niet volledig. Bent u op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u een afspraak maken om te bespreken wat De Bree Solutions voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Onze medewerkers helpen u graag!

dringende interventies

Ook voor een dringende interventie kunt u op De Bree Solutions rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050.72.87.30. Onze vakmannen komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen!

Kan ik u helpen?

Image


Hallo!

Ik ben Charlotte Huysman, uw aanspreekpunt voor industriële reiniging.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Tel: 050 72 87 42
Mail: huysman.c@debree.be
LinkedIn:
Charlotte Huysman

OFFERTE AANVRAGEN