Image

INDUSTRIËLE REINIGING VOOR ELKE SECTOR

Onze expertise binnen industriële reiniging is een meerwaarde voor elke industrie, ook de uwe. De petrochemie vertrouwt op ons voor de reiniging van onder andere warmtewisselaars, condensatoren, stoomketels. De voedingsindustrie rekent op ons om te voldoen aan de strenge HACCP-kwaliteits- en hygiëne-eisen. De maritieme industrie klopt bij ons aan voor antifouling, ontroesting van scheepswanden, tankreiniging, sludge-ophaling en meer.

Wat kunnen wij voor u doen?

onze diensten

Image

hogedrukreiniging

Image

dringende interventie

Image

vegen & Schrobben

Image

ONTSMETTING

ERNSTIGE VERONTREINIGINGEN

De Bree Solutions is gespecialiseerd in het direct opruimen, verwijderen en verwerken van uiteenlopende afvalstromen bij, al dan niet ernstige verontreinigingen. U kan beroep doen op De Bree bij: verontreiniging door brandschade, het indijken van vrijgekomen vloeistoffen, vervuiling veroorzaakt door chemische stoffen, het opruimen van verschillende afvalstromen bij verkeersongevallen, schade bij wateroverlast...

De Bree Solutions biedt een integrale totaaloplossing en zorgt voor de verwerking van alle afval.

EXTRA SERVICE NODIG?

  • Camera-inspectie - Via onze partner Disoma
  • Veiligheidswachten - Voor het betreden van besloten ruimten kunnen wij onze eigen veiligheidswachten voorzien.
  • Chemische tankreiniging - Op vraag van de klant kunnen wij ook tanks chemisch reinigen met specifieke producten afhankelijk van de vervuiling.
  • Rioolrenovatie - Wij kunnen ook voorzien in het herstellen van leidingen met verschillende diameters.
  • Eigen afvalverwerking - De meeste afvalproducten die wij opzuigen, kunnen bij ons verwerkt worden, indien niet verwerkbaar, zorgen wij zelf voor een oplossing.
  • Rioolbeheer - Wij kunnen aan de klant een totaalpakket aanbieden op gebied van rioolbeheer, wij staan in voor reiniging, inspectie, eventueel herstelling en opvolging daar van.

Meteen offerte opvragen