Image

INDUSTRIËLE REINIGING VOOR ELKE SECTOR

Onze expertise in industriële reiniging is een meerwaarde voor alle Belgische bedrijven in de industriële sector, ook die van u. Zo helpen we de voedingsindustrie te voldoen aan de hygiëne- en kwaliteitseisen van het HACCP-systeem. De petrochemische industrie vertrouwt op ons om o.a. warmtewisselaars, condensatoren en stoomketels te reinigen en de scheepvaartsector klopt bij ons aan om antifouling aan te brengen, scheepswanden te ontroesten, tanks te reinigen, sludge op te halen en meer.

ONZE OPLOSSINgen VOOR U

Image

hogedrukreiniging

Image

vegen EN Schrobben

Image

ONTSMETTINGsdienst

ERNSTIGE en NIET-ernstige verontreiniging

De Bree Solutions ruimt diverse afvalstromen op in heel België en verwerkt ze nadien, zowel in geval van ernstige als niet-ernstige verontreiniging van o.a. tanks en allerlei installaties. U kunt een beroep op ons doen om chemische stoffen en vrijgekomen vloeistoffen op te zuigen, afval op te ruimen na een verkeersongeval, bij water- en brandschade en nog veel meer.

De Bree Solutions biedt een totaaloplossing voor elke sector!

24 UUR OP 24 EN 7 DAGEN OP 7 

Heeft u een dringende interventie nodig? U kunt op ons rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050 72 87 30. We komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen.

EXTRA SERVICE NODIG?

  • Veiligheidswachten - Om besloten ruimtes te betreden kunnen we onze eigen veiligheidswachten voorzien. 
  • Chemische tankreiniging - Op vraag van de klant reinigen we tanks chemisch met specifieke producten, afhankelijk van de vervuiling. 
  • Afvalverwerking - Na de industriële reiniging zuigen we het resterende afval op. We kunnen vervolgens het meeste van dat afval zelf verwerken. Als de materialen niet verwerkbaar zijn, zoeken we naar een andere oplossing. 
  • Rioolbeheer en -renovatie - We kunnen de klant een totaalpakket aan rioolwerkzaamheden bieden. We reinigen en inspecteren uw leidingen en herstellen ze indien nodig.

OfFERTE AANVRAGEN