Image

INDUSTRIËLE REINIGING VOOR ELKE SECTOR

Onze expertise in industriële reiniging is een meerwaarde voor alle bedrijven in de industriële, publieke en particuliere sector, ook die van u. De Bree Solutions heeft jarenlange ervaring in verschillende soorten industriële reiniging. Zo helpen we de scheepvaartsector om antifouling aan te brengen, scheepswanden te ontroesten, tanks te reinigen, sludge op te halen en meer. De voedingsindustrie klopt dan weer bij ons aan om te voldoen aan de hygiëne- en kwaliteitseisen van het HACCP-systeem en de petrochemische industrie vertrouwt op ons om o.a. warmtewisselaars, condensatoren en stoomketels te laten reinigen. Bovendien bieden we u steeds de beste service dankzij onze ultramoderne apparatuur en goed opgeleide vakmensen.

ERNSTIGE en NIET-ernstige verontreiniging

De Bree Solutions ruimt diverse afvalstromen op in heel België en verwerkt ze nadien, zowel in geval van ernstige als niet-ernstige verontreiniging van o.a. tanks en allerlei installaties. U kunt een beroep op ons doen om chemische stoffen en vrijgekomen vloeistoffen op te zuigen, afval op te ruimen na een verkeersongeval, bij water- en brandschade en nog veel meer.

De Bree Solutions biedt een totaaloplossing voor elke sector!

24 UUR OP 24 EN 7 DAGEN OP 7

Heeft u een dringende interventie nodig? U kunt op ons rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050 72 87 30. We komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen.

Kan ik u helpen?

Image


Hallo!

Ik ben Charlotte Huysman, uw aanspreekpunt voor industriële reiniging.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Tel: 050 72 87 42
Mail: huysman.c@debree.be
LinkedIn:
Charlotte Huysman

OfFERTE AANVRAGEN