Image

RIOOLRENOVATIE ZONDER BREEKWERK

Heeft u rioolproblemen of verkeren uw waterleidingen in slechte staat? De Bree Solutions renoveert uw riolering zonder breken!

RIOOLPROBLEMEN HERKENNEN

Loopt uw bad of douche traag leeg? Spoelt uw toilet niet goed door en ondervindt u ook geurhinder? Al deze problemen kunnen wijzen op een verstopping in uw riolering. U kunt een riolering die in slechte staat verkeert ook herkennen aan de volgende problemen:

  • lekkende leidingen
  • borrelende geluiden
  • lage waterdruk
  • bruin water door roest in de waterleiding
  • regelmatig terugkerende verstoppingen

Als u een of meer van de bovenstaande rioolproblemen ondervindt, kunt u een beroep doen op De Bree Solutions. Onze ervaren rioolspecialisten kunnen uw riolering inspecteren, ontstoppen, reinigen en repareren met behulp van innovatieve sleufloze technieken.

Sleufloze rioolrenovatie

Het grote voordeel van een sleufloze rioolrenovatie is dat er geen graafwerken nodig zijn. Dat betekent ook dat er veel minder hinder is voor de omgeving. Voor een sleufloze rioolrenovatie gebruiken we verschillende rioolrenovatietechnieken: renovatie met shortliners, met Quick-Locks en met een UV-liner, hoedrenovatie en injectie met PUR. Daarnaast voeren we ook putrenovaties uit bij o.a. lekkages en scheuren in septische putten, in waterputten enz.

proces

Bij een rioolrenovatie zonder graafwerken voeren we de volgende drie stappen uit:

  • Eerst en vooral brengen we de rioolproblemen in kaart door een camera-inspectie uit te voeren. Zo kunnen we de schade zorgvuldig opnemen en nagaan wat de beste oplossingen zijn voor de bestaande problemen.
  • Vervolgens pakken we de problemen aan door het riool te renoveren. Dankzij de sleufloze technieken verloopt die renovatie snel en efficiënt. Boomwortels of harde afzettingen, zoals kalksteen, cement en beton, verwijderen we met onze freesrobots.
  • Tot slot voeren we nogmaals een camera-inspectie uit om na te gaan of de riolering volledig en duurzaam is hersteld.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Denkt u dat er iets mis is met uw leidingen? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons op het nummer 050 72 87 30 voor deskundig advies.

OFFERTE AANVRAGEN