Image

TANKREINIGING VOOR PARTICULIEREN

Ook als particulier kunt u op ons rekenen om uw mazouttank te reinigen. Ons professioneel team reinigt de tank in een mum van tijd! Maak snel en eenvoudig een afspraak door ons te bellen of te mailen.

OUDE TANKS NEUTRALISEREN

Als u een mazouttank buiten gebruik wilt stellen, is het wettelijk verplicht deze te verwijderen. Is uw tank ingegraven op een moeilijk bereikbare plaats en kan hij daarom niet worden verwijderd? De Bree Solutions kan uw ondergrondse tank neutraliseren met behulp van de drogestoffenwagen. Nadat we de mazouttank hebben leeggepompt, reinigen we hem grondig. Daarna vullen we de tank op met zand. Het zand behoudt zijn volume en zorgt ervoor dat de grond niet verzakt na verloop van tijd. Bovendien kunnen we het zand op elk moment uit de tank verwijderen, zodat die opnieuw kan worden gebruikt.

De Bree Solutions is een erkend tanksaneringsbedrijf volgens het VLAREM II en bezorgt u alle nodige attesten:

  • Reinigingsattest
  • Attest van buitendienststelling
  • Verwerkingsattest

DRINGENDE INTERVENTIE

Ook voor een dringende interventie kunt u op De Bree Solutions rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 050 72 87 30. Onze vakmannen komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen!

OFFERTE AANVRAGEN