Image

FREESWERKEN

Om boomwortels of harde afzettingen te verwijderen, gebruikt De Bree Solutions moderne, op afstand bestuurbare freesrobots. We plaatsen de freesrobot via een inspectieput in de riolering en bedienen de robot vanuit onze besturingscabine. Bovendien is de freesrobot uitgerust met een camera om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen werken.

Onze ervaren en gecertificeerde vakmensen gebruiken innovatieve freestechnieken om u een kwalitatieve en optimale rioolrenovatie te garanderen.

BOOMWORTELS

In oudere of beschadigde rioleringen kunnen boomwortels binnendringen en verstoppingen veroorzaken. De beste manier om deze wortels te verwijderen, is ze weg te frezen. De Bree Solutions freest de wortels weg met een roterende freeskop en een hogedrukreiniger.

Nadat onze vakmensen de wortels hebben verwijderd, herstellen ze ook de leidingen zodat boomwortels niet opnieuw de kans krijgen om in uw riolering te groeien.

HARDE AFZETTINGEN

Verstoppingen in uw riolering kunnen behalve door boomwortels ook worden veroorzaakt door harde afzettingen, zoals beton, cement of kalksteen. De Bree Solutions biedt voor elke verstopping de juiste oplossing dankzij onze verschillende frezen.

VRIJBLIJVEnD advies

Wenst u deskundig advies of een vrijblijvende offerte voor freeswerkzaamheden? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons op het nummer 050 72 87 30.

Offerte aanvragen